Kiváló minőségű redőnyök

Szúnyogháló vásárlás előtt

Cégünk műanyag és alumínium keretes szúnyoghálókat kínál fix és mobil kivitelben, többféle típusban. Amennyiben Ön rovarhálót szeretne nyílászáróira, a megfelelő típus kiválasztásánál több szempontot érdemes figyelembe vennie.

Milyen legyen a szúnyogháló kerete?

A műanyag keretes változat valamivel olcsóbb, az alumínium keretes szúnyogháló viszont elegánsabb, esztétikusabb. Egyik sem rozsdásodik, és mindkét anyag jól illeszthető mind a műanyag, mind a fa nyílászárókhoz. Ahol műanyag redőny van az ablakon, oda inkább műanyag keretes változatot, ahol pedig alu redőny, oda alu keretes szúnyoghálót javaslunk az egységes megjelenés érdekében.

Lehúzható szúnyogháló
Szúnyogháló redőnybe szerelve

Fix vagy mobil kivitelű szúnyogháló?

Azt, hogy a fix beépítés vagy a szabadon mozgatható szúnyogháló lenne jobb Önnek, több tényező figyelembe vételével érdemes eldönteni:

  • Milyen az adott ablak vagy ajtó nyitási módja? (nyíló, bukó, nyíló-bukó, toló)
  • Milyen a használati módja? (pl. esetenként kiadó ablaknak használja, vagy azon keresztül locsolja a párkány külső oldalára függesztett tartóban lévő virágokat, stb.)
  • Mennyi hely áll rendelkezésre a nyílászáró külső oldalánál?
  • Van felszerelve redőny?

Értelemszerűen, ahol fontos, hogy alkalmanként át tudjon nyúlni az ablakon, ott a fixen a nyílászáróra rögzített nem, legfeljebb a fix keretes, de mozgatható szúnyogháló kivitel (zsanéros, toló) jöhet csak szóba, vagy egyéb mobil verzió (pliszé szúnyogháló).

Szúnyogháló fix kerettel
Fix keretes alumínium szúnyogháló

Melyik szúnyogháló típus tetszik Önnek jobban?

Bár a fenti szempontok fontosak, de végső soron az Ön ízlése, igényei lesznek a döntőek a választásnál.

Mind a fix műanyag keretes, mind a fix alumínium keretes szúnyogháló rendelhető fixen beépített, zsanérosan rögzített (nyíló), illetve tolós kivitelben. Utóbbit ajtókhoz ajánljuk.

A rugós, függőleges mozgatású szúnyogháló a redőnyökhöz hasonló elven működik, egy tokban helyezkedik el, és fel- illetve lehúzható szükség esetén.

A pliszé szúnyogháló harmonikaszerűen mozgatható, egy- és kétoldali változatban is kérhető, zsinóros vagy láncos vezetéssel. Redőny elé is szerelhető.

Pliszé szúnyogháló
Szinharmonizált fix keretes szúnyogháló

Szúnyogháló árak

Elérhetőségek

Varga-Red Kft.

Tel-Fax: 06-1-282-4871

Mob: 06-20-33-19-147
06-30-776-37-55

E-mail: info@royalredonyok.hu

Cím:
Budapest 1195
Ady Endre út 164

Adósz: 14198171-2-43